Menu

Project

De Voetbalfabriek

Werkzaamheden

Hosting, custom CMS, development, design, online reserveren

Over

De Voetbalfabriek is de indoor locatie voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent.

Met de Voetbalfabriek hebben wij mogen samenwerken aan een prachtig project. Een unieke website met reserveringssysteem is de basis geweest van deze samenwerking! Ook hebben wij de signing gerealiseerd en printwerk mogen verzorgen. Hier zijn o.a. borden, vlaggen, spandoekframes, flyers en enveloppen uitgekomen. Een samenwerking waar we echt trots op zijn!

link naar website

www.de-voetbalfabriek.nl

Reserveringssysteem

Reserveren, vereenvoudigd.

Bezoekers kunnen in 4 stappen gemakkelijk en snel reserveren door ons custom reserveringssysteem. De heren van De Voetbalfabriek kan deze reserveringen achter de schermen beheren en geboekte activiteiten bekijken, aanpassen of handmatig verwijderen.

Projecten

Ander werk waar we trots op zijn.

Groeiambities?
Houden we van.

Ambities, dat geeft ons energie! Vertel ons over jezelf en je doelen. Wij denken graag mee en vertellen je meer over de eerste stappen op weg naar het behalen van online en/of offline succes!
+316 124 254 33hello@jointlymedia.nl
Top