Let's talk!
<  Alle diensten

Concept

Jouw wensen uitgewerkt in een visueel concept. Het concept wordt gebouwd zodat alles uiteindelijk omgezet kan worden in het eindproduct. Tijdens dit proces sparren wij constant met de klant zodat het concept in no-time omgezet kan worden. Bekogel ons met ideeën en wij gaan voor je aan de slag!

Branding

Wij vertalen jouw ideeën naar online concepten. Dat kan een website zijn maar het kan net zo goed een webshop, mijn-omgeving, interactieve kaart of formulier zijn. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototype. Jouw merk krijgt zijn eigen verhaal op een unieke manier.

Strategie

Heb jij een bedrijf maar mis je de strategie achter het bedrijf nog? Wij helpen je om je digitale footprint op weg te krijgen door middel van planning, strategiebepaling en het onderzoeken van je concurrenten. Welke kleuren zijn het meest prominent in jouw branche? Welke lay-outs gebruiken anderen? Welke kleuren zijn er nog niet in gebruik maar refereren wel naar de branche? Door dit soort vragen te stellen krijgen wij maar ook jij een duidelijk beeld van de benodigde strategie.

Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*