Let's talk!
<  Alle diensten

Design

De kern van je merkidentiteit. Hoe wil je naar buiten treden met je bedrijf? Hoe moet mijn website eruit zien? Welke kleursamenstellingen werken het beste? Wat voor logo heb ik nodig? Vragen waar wij graag bij helpen. Of het nu gaat om de layout van je website of een complete huisstijl uitwerken op printwerk, wij zullen niet alleen luisteren maar ook met je meedenken over de beste opties. Wij werken met systemen als: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD en meer.

Branding

Een goeie branding is de basis van jouw bedrijf. Zonder echte merkidentiteit kom je namelijk niet heel ver. Waarom? Door een unieke merkidentiteit te voeren zullen klanten je niet alleen sneller onthouden maar ook sneller doorverkopen aan vrienden en familie. Logo's, huisstijlen, lay-outs, ze moeten allemaal perfect op elkaar aansluiten zodat bij elk beeldmerk gelijk gerefereerd wordt naar jouw bedrijf.

Drukwerk

Visitekaartjes, menukaarten, folders, flyers, posters, etc. De mogelijkheden met drukwerk zijn vrijwel oneindig. Om je branding echt tot leven laten te komen kan je ervoor kiezen om jouw merkidentiteit vast te laten leggen op bovengenoemde producten. Zo maken klanten kennis met je identiteit maar zullen deze ook sneller onthouden. Wij doen dit momenteel voornamelijk in de horeca- en bouwbranche.

Social media

Wist je dat je jouw social media ook écht kunt vormgeven? Dan hebben we het niet alleen over je logo en omslagfoto, maar ook over het wekelijks posten en updaten in je eigen huisstijl. Wij zorgen ervoor dat elke post die jij live wilt zetten aansluit op je merkidentiteit en zo zullen jouw volgers direct zien om wie of wat het gaat.

Verpakkingen

De meest unieke verpakkingen voor alle producten die jij graag wilt branden. Bestekzakjes, verpakkingen voor etenswaren, dozen voor bestellingen, etc. Zorg ervoor dat de klant altijd in aanraking blijft met jouw beeldmerk. Voorbeeld nodig? Snappen we. Neem een kijkje bij de branding van 't Bluk!

Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*