Let's talk!
<  Alle diensten

Development

Denken in code. Een custom-made website, een webshop, mijn-omgeving portaal, interactieve kaart of formulier, niks is te gek. Door geavanceerde front- en back-end development zorgen wij ervoor dat alles als een geoliede machine loopt. Dit doen wij met systemen als WordPress, HTML, CSS, Javascript en nog meer.

Wordpress websites & webshops

Wat veel mensen vergeten is dat WordPress niet alleen bestaat uit templates en voorgekauwde slideshows en droge tekst. WordPress is een zeer functionele tool (CMS) zolang je weet hoe je het systeem correct tot zijn volledigheid laat komen. Schrik dus niet van de naam WordPress, laat ons je vooral overtuigen van de voordelen!

Custom websites & webshops

WordPress kan soms tóch niet de juiste oplossing zijn omdat er nóg specifieker te werk gegaan moet worden. Denk hierbij aan high-end technische front- en backend mogelijkheden. Dit kan zowel voor websites als webshops. Lift jezelf en je bedrijf naar het hoogste niveau met deze mogelijkheden.

Webapplicaties

Een webapplicatie laten bouwen om de bedrijfsprocessen, omzet en aanzien te verhogen? Wij bouwen webapplicaties op maat met de laatste technologische trends om jouw klanten door een soepel koopproces te laten lopen. Wij maken de webapplicatie responsive, gebruiksvriendelijk, voorzien deze van updates en zorgen ervoor dat de applicatie ook offline te gebruiken is indien nodig.

Onderhoud & support

Aanpassingen nodig op de website of in andere producten/diensten? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat we altijd tijd overhouden om jouw wijzigingen door te voeren. Kom je ergens niet uit? Laat het ons weten, we doen het immers samen (Jointly).

Optimalisatie

Om je website continue op volle snelheid te laten werken zijn wij constant bezig met het opvoeren van de snelheid, beveiliging en caching. Klinkt wellicht lastig en dat is het ook, maar wel essentieel voor een goed functionerende website.

Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*