Let's talk!
<  Alle diensten

Hosting

Het beheer van de gezondheid van je website. Met geavanceerde hostingmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jouw website constant online is, ook als er in 1 keer enorm veel traffic ontstaat. Wij beveiligen, updaten en monitoren de website 24/7 zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Eigen server

Jointlymedia is in het beheer van haar eigen root server. Dit betekent dat we de server niet delen met anderen. Daarbij is het hosting pakket altijd aansluiten op de websites die wij bouwen. Mocht er ooit een probleem optreden met de uptime van je website kunnen wij dit probleem vrijwel direct achterhalen en oplossen.

Wel maken wij gebruik van cloud services. Voor (grotere) webapplicaties gebruiken wij systemen zoals Amazon AWS of Cloudflare Workers.

Google Workspace

Sinds oktober 2020 heeft G-Suite van Google een nieuwe naam gekregen, namelijk: Google Workspace. Via de services van Google Workspace verzorgen we bijvoorbeeld jouw e-mailadres. Dit doen we om de mail vlekkeloos te laten verlopen zonder spam en/of foutmeldingen. Ook heb je beschikking over de  services zoals Google Drive en Google Docs/Spreadsheets. Zo ben je altijd online op het moment dat het écht nodig is.

Onderhoud & support

Om de hosting soepel te laten verlopen hebben wij onze eigen servers gehuurd in een groot datacenter. Wij beveiligen, updaten en monitoren de websites 24/7 zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*