Let's talk!
<  Alle diensten

Marketing

Aan welke knoppen kunnen we draaien om jouw bedrijf in de kijker te spelen bij de juiste doelgroep? Door verfijnde marketingtrucjes toe te passen, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf gezien wordt door mensen die interesse hebben in het product of de dienst die je verkoopt. Wij gebruiken tools als Google Analytics, Google Ads, Leadinfo en meer.

Contentwriting

De beste content voor al jouw internetpagina's, artikelen en meer. Onderscheid jezelf van je concurrenten door je teksten op een unieke en interactieve manier neer te zetten. Binnen contentwriting heb je verschillende processen om de juiste content op de juiste manier neer te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Let's talk!

Social media marketing

Jouw merk laten excelleren op alle socials? Met social media marketing zorg je ervoor dat jouw product en/of dienst gevonden wordt door de juiste doelgroep. Hiervoor kun je advertenties inschakelen maar bijvoorbeeld ook aan geplande content doen en branding binnen al je posts. Een goede social media marketing strategie kan jouw bedrijf dus alleen maar voordelen opleveren.

Let's talk!
Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2021
*---------*