Let's talk!
<  Alle diensten

Print & Signing

Na het maken van het design is het natuurlijk noodzakelijk om deze uit te werken op alles wat geprint moet worden. Denk bijvoorbeeld aan menukaarten, visitekaartjes, flyers, folders, etc. Wij hebben verschillende partners die het drukwerk voor ons verzorgen en hiermee zorgen wij ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.

Drukwerk

Visitekaartjes, menukaarten, folders, flyers, posters, etc. De mogelijkheden met drukwerk zijn vrijwel oneindig. Om je branding echt tot leven laten te komen kan je ervoor kiezen om jouw merkidentiteit vast te laten leggen op bovengenoemde producten. Zo maken klanten kennis met je identiteit maar zullen deze ook sneller onthouden. Wij doen dit momenteel voornamelijk in de horeca- en bouwbranche.

Binnenreclame

Buiten het drukwerk dat hierboven benoemd wordt is het ook mogelijk om aan je merkidentiteit te werken door middel van bestickering, wandreclame, presentatie, frames en nog veel meer. Dit is meer voor het vormgeven van je bedrijfspand aan de binnenkant. Een mooi voorbeeld hiervan kun je hier vinden.

Buitenreclame

Gevelreclame, spandoeken, bouwdoeken en voertuigen. Met buitenreclame is het essentieel om op de juiste manier én op het juiste moment herkend te worden. Door duidelijk vindbaar te zijn in de 'offline' wereld zullen mensen je ook sneller opzoeken in de 'online' wereld. Het functioneert dus eigenlijk als passieve reclame. Een voorbeeld van buitenreclame kan je hier en hier vinden.

Het plaatsen van signing

Wij ontwerpen niet alleen alles wat met print en signing te maken heeft maar we kunnen dit ook, afhankelijk van de omvang, voor je plaatsen. Dit wordt van tevoren netjes besproken. Vragen over hoe wij hierin te werk gaan? Neem gerust contact op.

Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*