Let's talk!
Het verhaal van Jointlymedia

Een fullservice creatief bureau uit Almere.

Hallo! Wij zijn Jointlymedia. Een fullservice creatief bureau uit Almere. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk websites, webshops, drukwerk en nog veel meer. Jointlymedia bestaat uit een ervaren team van 4 vakspecialisten en groeit nog steeds. Door onze kleinschaligheid kunnen wij snel schakelen met de klant, echter zijn wij groot genoeg om voor elk vakgebied een specialist in te zetten.

Het verhaal van Jointlymedia

Al meer dan drie jaar helpen wij bedrijven online- en offline om meer resultaten te behalen zonder teveel poespas eromheen. Eerst vanuit onze slaapkamers, maar nu in een prachtig kantoor gevestigd in Almere-Centrum. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support.

Met een team van vier specialisten zetten wij ons vol passie en plezier voor onze klanten in, elke dag. We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden.
1

Ervaring

Jointlymedia bestaat uit een team van vakspecialisten die bij elkaar al meer dan 15 jaar ervaring hebben! Fijn om te weten dat je de juiste mensen aan het roer hebt, toch?
2

Eerlijk en transparant

Eerlijkheid duurt het langst. Wij zullen ons altijd hard maken voor duidelijke en transparante communicatie en gaan vooral eerlijk te werk. Elkaar vertrouwen is enorm belangrijk.
3

Innovatief

Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen onze branche om jouw online- en offline uitingen uniek te maken. Zelf proberen is zelf groeien!
4

Samenwerking

Wij staan voor een échte samenwerking. Dit betekent dat wij jou van stap A t/m Z compleet betrekken bij het proces. Zo ben jij altijd op de hoogte en weten wij of we het wel of niet goed doen.
5

Jong team

Een jong team. Dit zal niet de eerste keer zijn dat je zoiets leest, maar wist je dat wij met 4 man een gemiddelde leeftijd van 24 hebben? Een jong maar vooral scherp en actief team dus.
6

Onderhoud & Support

Je kan altijd terecht voor vragen en opmerkingen over de geleverde producten/diensten. Wij nemen altijd binnen 24 uur (ma t/m vr) contact met je op als je een vraag hebt.

Jointlymedia op Instagram

[instagram-feed]
Milan Teerenstra
Co-Founder & Marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

*----*

Laten we praten over jouw volgend project

a:
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere

KvK:
72492430
Let's talk!
logo stage 2022
*---------*