Menu

Project

Triple Pharma B.V.

Werkzaamheden

Custom webshop, bestellijst, hosting, optimalisatie, migreren naar live.

Over

Triple Pharma, een B2B-organisatie die sinds 1997 private label voedingssupplementen aanbiedt. Dit leveren zij o.a. voor Joel Beukers. Er is een helder overzicht van de +/- 150 producten, een bestellijst waar eenvoudig bestellingen herhaald kunnen worden en een scheiding van in- en uitgelogde gebruikers. Dit allemaal is geoptimaliseerd voor desktop/laptop gebruikers.

Webshop

Overzichtelijke bestellijst waar bestellingen gemakkelijk herhaald kunnen worden.

Klanten van Triple Pharma kunnen eenmalig hun favoriete producten toevoegen aan hun eigen bestellijst. Hierdoor hoeven de klanten niet elke keer hun product toe te voegen aan hun winkelwagen. Dit scheelt erg veel tijd.

Product

Duidelijk overzicht van informatie

Als bezoeker wil je graag weten wat er in een supplement zit. Hiervoor is een overzichtelijke productpagina gebouwd waar je bijvoorbeeld kan zien wat voor ingredi├źnten erin zitten of dat het product geschikt is voor zwangere vrouwen.
No ACF gallery field data found

Projecten

Ander werk waar we trots op zijn.

Groeiambities?
Houden we van.

Ambities, dat geeft ons energie! Vertel ons over jezelf en je doelen. Wij denken graag mee en vertellen je meer over de eerste stappen op weg naar het behalen van online en/of offline succes!
+316 124 254 33hello@jointlymedia.nl
Top